Home » , , , » #AvonColorMe challenge

#AvonColorMe challenge

                                                                                                      CLICK TO SEE MORE
                                                                                                      collection preview: Ana Ljubinkovic
                                                                                                      make-up: Avon
                                                                                                      ph. me

Have you ever dreamed about creating a make-up look for a runway show? Well, if you are into designer clothes, all those beauty and make-up products #AvonColorMe  is the right challenge for you!
Super talented designer Ana Ljubinkovic has teamed up with Avon to present her new collection during the Belgrade Fashion Week and you can be the person who created make-up look for models. And maybe your fresh ideas become next big trend! ;)
Have I mentioned that you can also win her signature dress and box full of Avon products?
For more instructions click here!
Good luck!

                                                                                              ----------------------------------


Ukoliko volite da eksperimentišete sa šminkom onda će vas obradovati novi  #AvonColorMe izazov!
Na predstojećem Belgrade Fashion Week-u poznata modna dizajnerka Ana Ljubinković predstaviće svoju kolekciju u okviru modnih vinjeta 23.04.2015., a vi imate priliku da kreirate make-up look koji će modeli tom prilikom nositi!
Sve što je potrebno da uradite jeste da osmislite look koji se najbolje uklapa uz modele iz Anine nove kolekcije (na fotografiji iznad možete videti krojeve i kolorit sa kojim se Ana poigrala za ovu sezonu) a potom ga i predstavite na jedan od sledećih načina:
1.Primenite ga na svom licu, fotografišite se i objavite fotografiju na Facebook-u, Instagram-u  ili Twitter-u koristeći hashtag #AvonColorMe
2.Pronađite fotografiju make up look-a za koji smatrate da je idelan i objavite fotografiju na Facebook-u, Instagram-u ili Twitter-u, koristeći hashtag #AvonColorMe
3.Primenite make up look na face chart-u, fotografišite i fotografiju postavite na Facebook-u, Instagram-u ili Twitter-u , koristeći hashtag #AvonColorMe
Pored zvaničnog hashtaga, potrebno je i tagovati Avon Srbija na fotografijama a predloge možete poslati do 20.04!

Ako podelite svoju inspiraciju možete osvojiti haljinu sa potpisom Ane Ljubinković i paket Avon proizvoda, kao i mogućnost da prisustvujete modnim vinjetama na Belgrade Fashion Week-u gde će modeli pored Aninih haljina nositi baš vaš make-up look!
Have fun! :)

p.s. Pobednički make-up look odabraće Avon make-up artist Nataša Maljević, koja će ga i aplicirati na modelima, Ana Ljubinković i novinarka i blogerka Jelena Karakaš! Više informacije o #AvonColorMe izazovu možete pročitati ovde ili kod Jelene na blogu!

Popular Posts

 
Copyright © 2013. Fashion Style - All Rights Reserved